Zakynthos voorpret

Nog eventjes wachten en dan mogen wij een week lang genieten van Zakynthos. Normaal gesproken ben ik een megatoerist en ga ik overal naar toe met boekjes. In deze boekjes staan dé hoogtepunten en bezienswaardigheden die we echt niet mogen missen. Aangezien er van Zakynthos geen boekje is, gaan we het deze keer anders doen.

Sunweb_zakynthos.

Ik heb het hele internet afgezocht naar leuke verhalen over Zakynthos. Nu kan de voorpret beginnen. Zo heeft Soetkees.nl een geweldig blog over Zakynthos geschreven, waar ik maar bij weg blijf dromen.

Wat een vast ritueel is geworden tijdens onze verblijven op de Griekse eilanden is het huren van een scooter. Ik vind niks lekkerder dan op een rustig tempo het eiland te verkennen. Een scooter is daar ideaal voor, vooral op de wat kleinere eilanden. De uitdaging is dan om een plekje te zoeken waar niet of nauwelijks toeristen komen. Dus dat staat ook in Zakynthos op onze planning!

Verder zouden we de Caretta Caretta schildpadden graag een keer zien, mag een bezoekje aan het scheepswrak niet ontbreken en zullen we ook de lokale marktjes een bezoekje brengen. En wie weet.. Gaan we nog wel een keertje duiken..

Nog eventjes verder dromen en een paar nachtjes slapen.. En dan zitten we hier waarschijnlijk te dromen over onze volgende reis!

Natali appartement - Zakynthos
Beide foto’s komen van Sunweb

Advertenties

5 gedachtes over “Zakynthos voorpret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s