TIP: Zeilen met Holland Sail

Eerder schreef ik al een artikel over dat ik mee mocht zeilen met Holland Sail.
Maar wist je al dat jij dat ook kunt doen?

Over Holland Sail

Holland Sail organiseert prachtige zeiltochten op de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren. Holland Sail heeft een vloot bestaande uit 28 traditionele zeilschepen. Deze schepen variëren qua grootte. Zo zijn er zeilschepen voor 12 personen, maar ook voor grotere groepen tot wel 60 personen.

Een zeilschip huren kan zowel met vrienden en familie, maar ook zakelijk gezien is dit een erg leuke ervaring. Is er niemand in jouw omgeving die mee wil en wil jij toch graag een keer meevaren? Dat kan! Holland Sail heeft hiervoor Sailing2gether bedacht! Bij  Sailing2gether kun je een hut huren voor één persoon. Zo kun je toch zeilen en ontmoet je ook nog eens nieuwe mensen!

Je kunt bij Holland Sail boeken voor een dag, maar ook voor een weekend of langer. Zeilervaring is niet nodig, want Holland Sail zorgt ook voor een schipper. Wij hadden op ons schip de Grote Beer een leuke schipper: Winnie.

zeilen

Vraag je je af hoe het dan zit met het eten? Geen probleem! Ook dat kan Holland Sail voor je regelen. Zo hadden wij een erg goede kokkin die ons ontbijt, de lunch en het diner regelde.
Het smaakte heeerlijk!

De Grote Beer

De Grote Beer is een driemastklipper van bijna 41 meter lang. Op dit schip staat comfort voorop en dat kun je aan alles zien. Op het dek heb je goede (en veilige) zitplaatsen en binnen in het schip is alles tot in de puntjes verzorgd. Er zijn maar liefst 4 toiletten en 4 douches aanwezig op het schip, 12 slaaphutten (variërend van 2 tot 6 personen), een keuken, een geweldige zitruimte en zelfs een wasmachine. Wil je huisdieren meenemen? Dit kan (in overleg) geregeld worden. Als dat geen lekker zeilen meer wordt .. 😉


 

Ik heb heerlijk genoten met Holland Sail op de Grote Beer!
Meer info vind je op de website van Holland Sail.

 

Advertenties

3 gedachtes over “TIP: Zeilen met Holland Sail

  1. Pingback: Genietmomentjes – Juli 2014 | Maud geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s