Site: 27vakantiedagen.nl

Ken je dat? 27 vakantiedagen hebben en toch de hele wereld kunnen zien? Veel mensen denken dat het niet kan, maar het kan wel! Johannes Keuning vertelt hier het een en ander over in zijn boek ‘De wereld in 27 vakantiedagen’. Afgelopen kerst kreeg ik dit boek van mijn zusje (na een stuk of 8 overduidelijke hints) en ik kan me er helemaal in vinden.

Johannes geeft in dit boek aan dat ‘werkend Nederland’ makkelijk de wereld kan zien. Hoe? Door je vakantiedagen goed en selectief op te splitsen. Hij geeft veel tips en bepaalde landen worden uitgebreid besproken: hoe lang je moet gaan, wat je moet zien, wat het ongeveer gaat kosten en noem alles maar op. Voor de reisliefhebbers onder ons.. Het leest dus lekker makkelijk weg ;-).

Het leuke van het hele verhaal is.. ‘De wereld in 27 vakantiedagen’ is nu ook online te vinden! De site 27vakantiedagen.nl is vooral bedoeld om reizigers te helpen om keuzes te maken. De doelgroep is uiteraard ‘werkend Nederland’ en dan moeten er (helaas) keuzes gemaakt worden. Bezoekers kunnen hier niet het land zelf, maar hun reiservaringen delen op de site.

27vakantiedagen.nl

Daarnaast is er ook een leuke tool beschikbaar. Geef aan voor welke prijs, in welke maand jij naar welk continent wilt.. En de tool geeft aan wat de beste opties zijn. Eerst nog meer inspiratie op doen? Geen probleem. Per land is er ook veel algemene informatie te vinden én de site beschikt over een leuk blog.

Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig geworden of wil je jouw reiservaringen delen? Ga dan snel naar 27vakantiedagen.nl!

Advertenties

4 gedachtes over “Site: 27vakantiedagen.nl

  1. Pingback: Boek: De wereld in 27 vakantiedagen – Johannes Keuning + WINACTIE! | Maud geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s