Een dagje uit naar de Dierentuin!

Alweer een tijdje geleden gingen wij een dagje naar de dierentuin in Nordhorn (Duitsland). Deze dierentuin ligt op nog geen half uurtje rijden van ons af en eigenlijk gaan we er nooit naar toe. Best stom eigenlijk, want we hebben het zo leuk gehad!

De dierentuin in Nordhorn is niet groot, maar er is wel van alles te beleven. Zo mag je tussen de bokjes staan om ze te voeren, kun je de ezels makkelijk aaien, kun je in een volière allerlei vogels voeren. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan het verblijf van de Alpaca’s. Ook deze geweldige beesten kun je hier gewoon aaien. Zacht dat ze zijn!

Niet spannend genoeg? Geen paniek! Uiteraard zijn er ook panters, zebra’s, wolven, struisvogels en noem maar op! Eerlijk gezegd vind ik het kinderboerderij-gedeelte altijd het leukst, want daar zijn de ezels!

Ga jij wel eens naar de dierentuin? En wat zijn jouw favoriete dieren?

Advertenties

4 gedachtes over “Een dagje uit naar de Dierentuin!

  1. Toevallig vorig jaar naar die in Emmen geweest, op zich wel leuk maar vond het ook enigszins verouderd er uit zien. Collega’s hoor ik ook weleens over die van Nordhorn, dus misschien binnenkort maar eens een bezoekje aan brengen!

    • Die in Nordhorn is echt heel leuk! Het enige nadeel vind ik dat die best klein is en niet zo groot is als in Emmen. Marja, dan maar twee rondjes 😉

  2. Ik vond het een best grote dierentuin en niet duur ook. En dan kon je zelfs de bizons voeren, hoe tof! Ik ben een tijdje terug in Aquazoo in Leeuwarden geweest en we hebben nog vrijkaartjes, dus komen er dit jaar nog een. Tof park, ik ben gek op beestjes!

  3. Pingback: Genietmomentjes – Augustus 2014 | Maud geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s