Vakantiebeurs 2015

Vorig jaar mei was alweer de laatste keer dag mijn zusje en ik een zusjesdag hielden. Dit jaar was het de 45e editie van de Vakantiebeurs. Ik ben gek op reizen en voorpret is heerlijk. Tijd om deze beurs een dagje te bezoeken dus. Samen met mijn zusje ging naar Utrecht om daar in een dag tijd een wereldreis te maken. Het thema van dit jaar was ‘Je zou zweren dat je er al was’ en dat hebben we geweten! Een heerlijke zusjesdag!

Er was werkelijk waar van alles te doen, zien en te beleven op de beurs. Zo kon je informatie op doen over diverse bestemmingen, reisorganisaties, voorzorgsmaatregelen en o.a. vliegtuigmaatschappijen. Maar je kon ook veel lekkere hapjes en drankjes uit de vele lokale keukens proeven, sportieve activiteiten (duiken en klimmen bijvoorbeeld) ondernemen en lokale producten spotten (en kopen) bij de wereldmarkt. Er was zelfs nog een mini-vlindertuin aanwezig!

Ook kon je meedoen aan de culinaire route. Voor € 7,- kocht je een stempelkaart en daarvoor kreeg je diverse heerlijke culinaire hapjes. Onder andere pittige gehaktballetjes uit Curacao, boboti uit Zuid-Afrika en een wijnproeverij uit Frankrijk zaten in deze route.

In verschillende hallen stond een ‘Selfie-spot’, waar je (originele) selfies kon maken. Plaats deze op social media met #selfievakantiebeurs en maak kans op een droomreis. Hartstikke leuk toch?

Uiteraard was er nog veel meer te beleven. Zo kon je bijvoorbeeld ook het Camping by night gevoel ervaren. Wij hebben ons in ieder geval enorm vermaakt, met name in de (Zuid-)Europa-hal en de Caribbean-hal. Ik had al een belachelijk lange travel wishlist, maar na een bezoekje aan de vakantiebeurs wordt de lijst alleen maar langer.

Ben jij ook op de vakantiebeurs geweest?

 

Advertenties

6 gedachtes over “Vakantiebeurs 2015

    • Dat is jammer zeg.. Er waren dit jaar veel Europese bestemmingen. Heerlijk om rond te lopen .. Misschien volgend jaar toch nog maar eens proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s