Weekendje weg in eigen land

Afgelopen weekend mochten wij genieten van een gratis overnachting bij één van de Pronkkamers. Wij kozen voor ‘Bed & Breakfast De Droomhoeve‘, deze B&B is redelijk dichtbij ons in de buurt en is werkelijk waar prachtig! We besloten om eerst naar Deventer te gaan. Hoewel ik al 100 keer in deze stad ben geweest, blijf ik het iedere keer weer een geweldige stad vinden! We gingen lekker lunchen en sjouwden lekker rond :-).

deventer

Na ons dagje Deventer gingen we richting Nunspeet naar onze B&B. Vriendjelief kwam op het idee om een potje midgetgolf te doen (ja echt waar, we hebben het niet over de uitslag). Vervolgens gingen we naar onze B&B en een lekker hapje eten. Daarna kwam vriendjelief op het idee om een potje te poolen (ja echt waar, we hebben het niet over de uitslag) en vervolgens genoten we volop van onze prachtige kamer..

aii

De volgende morgen stonden er twee fietsen van Hoegen Fietsverhuur voor ons klaar en had Marcel een prachtige route voor ons uitgestippeld. De route was maar liefst 38 kilometer en ging door de bossen en weilanden van de Veluwe. We kwamen uit in het dorpje Elburg en hebben daar heerlijk genoten op het terras. Eerlijk toegegeven was die 38 kilometer toch net iets te ver en hebben we wel iets gesmokkeld, maar dit maakte de route niet minder mooi!

We eindigden ons weekendje weg in Lochem, daar werd een Kunstroute georganiseerd. Mijn tante deed voor het eerst mee aan een expositie met haar schilderijen. Ik moet toegeven dat ik enorm trots ben op haar! Gelukkig hebben wij ook een pronkstuk van haar ;-)!

Voorlopig was dit ons laatste weekendje met z’n tweetjes (het blijft een gek idee).
Wat hebben we genoten!

Advertenties

6 gedachtes over “Weekendje weg in eigen land

  1. Deventer is inderdaad een hele leuke stad! Ik kom er meestal 1x in het jaar en kijk iedere keer weer mijn ogen uit! Leuk dat jullie nog even met zijn tweetje weg zijn geweest, voordat straks alles op zijn kop gaat komen te staan!

  2. Pingback: Hotspot: Jb Bussink Deventer Koek | Maud geniet!

  3. Pingback: Genietmomentjes – april 2015 | Maud geniet!

  4. Pingback: 3 redenen om te kiezen voor een Bed and Breakfast! | Maud geniet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s