Tip! Boeskool is Lös

‘De Boeskool is Lös’ is hét zomerfeest van Oldenzaal. Niet voor niets staat ‘De Boeskool is Lös’ op nummer 15 in de lijst van vrij toegankelijke evenementen. Verspreid door het centrum van Oldenzaal zijn er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat allerlei activiteiten voor jong en oud.

De Boeskool is Lös

Overdag is er een braderie met maar liefst 250 stands. Ook is er een rommelmarkt, een kunstmarkt en zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Er worden iedere dag diverse beachtoernooien gespeeld, onder andere beachsoccer, beachvolleybal en beachtennis. ’s Avonds is er op deze plek een leuke beachparty met diverse DJ’s. Ook niet onbelangrijk: iedere dag kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes op de culinaire markt ‘Preuf & Proost’!

Op de markt, tussen de gezellige terrasjes, is er overdag regelmatig live-muziek. Dit is ook de plek waar iedere avond de dag wordt afgesloten met een leuk concert. Iedere avond heeft z’n eigen genre, van klassiek tot Hollands en van muziek uit de jaren ’90 tot de grootste hits van vandaag.

De ‘Boeskool is Lös’ wordt zondags afgesloten met een sportief evenement: de Wiellerronde van Oldenzaal en de Boeskoolloop. Om vervolgens dan allemaal het terras op te gaan ;-).

Nieuwsgierig geworden?
‘De Boeskool is Lös’ vindt plaats van dinsdag 4 augustus t/m zondag 9 augustus in Oldenzaal. Het volledige programma en meer informatie over dit zomerfeest vind je op www.boeskoolislos.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s